Nemzetközi foci

Coutinho szeme láttára készül gálára a Barcelona

Ezzel a kezdővel állhat fel a Barca a Levante ellen.
A várható kezdőcsapatok Fotó: marca.com

Valószínűleg gólzáporos győzelmet várnak a kedvencektől a Barcelona-drukkerek vasárnap este a spanyol bajnokságban, hiszen az ellenfél a kiesés ellen küzdő Levante lesz a Camp Nouban.

Igaz a korábbi Újpest-játékos, Enisz Bardi csapata nem arról híres a most futó szezonban, hogy sorozatban gyűjtik be a vereségeket, hiszen csupán kettővel többször – szám szerint ötször – hagyták el vesztesen a pályát, mint például a Real Madrid.

Mivel azonban a Levante hadilábon áll a győzelmekkel, így a tizenhét meccsen elért kilenc döntetlen miatt csupán két pontra állnak a kiesést jelentő tizennyolcadik helytől.

A Barcelonában eltiltás miatt biztosan nem lép pályára Sergio Busquets, sérülés miatt pedig Paco Alcácer és Samuel Umtiti sem bevethető. Rafinha, Deulofeu és Arda Turan sincs Ernesto Valverde keretében, utóbbi két játékos valószínűleg távozik a téli átigazolási szezonban.

Korábban már többször beszámoltunk róla, az AS úgy tudja, a Barcelona legfrissebb bombaigazolása, Philippe Coutinho személyesen is ott lesz a stadionban és bemutatják őt a szurkolóknak.

Ezt olvastad már?
Klopp kitálalt a Coutinho-sztoriról

Szó volt arról is, hogy a brazil klasszis akár már a szerdai Celta Vigo elleni kupameccsen pályára léphet, de ez közel sem biztos még, hiszen a játékos kisebb sérüléssel bajlódik.

Olvasói sztorik