Nemzetközi foci

Neymar-sztori: itt a nagy bejelentés

A közösségi oldalán vallott a PSG brazil csillaga.

A Neymart már a Realban látó madridi szurkolók kedvéért gyorsan leszögezzük, egyelőre nem a brazil zseni klubváltásáról van szó. Hanem a magánéletéről, ami, valljuk be, szintén igencsak fontos.

Márpedig Neymar újra szerelmes, méghozzá Bruna Marquezine-be, akivel évek óta hol együtt vannak, hol külön. A heves kapcsolat az év utolsó napjaiban vett újabb fordulatot, a brazil színésznő is a népes társaság tagja volt az Atlanti-óceánban található Fernando de Noronha-szigeteken, ahol a PSG csillaga luxuskörnyezetben lazított.

NYIT A PIAC
A Juventus ikonját vinné a Chelsea

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a futballistáról és a bájos Brunáról félreérthetetlen videó készült az év végi buliban, s mint utóbb kiderült, többről van szó spontán csókcsatánál.

Az Instagramon közzétett fotóból, valamint a mellé írt szerelmes szavakból („Amikor megláttalak, már a karodban voltam, szeretlek”) kiderül, Neymar és a hölgy újra egy párt alkot, és további nagyszerű hír, hogy a Paris Saint-Germaint irányító Unai Emery egy nappal meghosszabbította a brazil csillag pihenőjét, vagyis szerdán tér vissza a kerethez.

quando vi, já estava nos teus braços … love u pretinha

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés, Jan 1., 2018, időpont: 6:12 (PST időzóna szerint)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik