Nemzetközi foci

Neymar az exével csókolózott a szilveszteri buliban – VIDEÓ

Forró felvételek kerültek fel a világhálóra…

Neymar és Bruna Marquezine heves kapcsolata évek óta témát ad a világsajtónak, a fiatalok hol együtt vannak, hol külön. A brazil csillag legutóbb a nyáron jelentette be, hogy szakított a bájos színésznővel, ám úgy tűnik, nem bírták sokáig egymás nélkül.

DRÁMA
Megtámadta a kiállított játékos, belehalt sérüléseibe a játékvezető

Ahogy arról aRangadó már beszámolt, a Paris Saint-Germain csillaga luxuskörnyezetben, az Atlanti-óceánban található Fernando de Noronha-szigetcsoport környékén töltötte az esztendő utolsó napjait, és a népes társaságban jelen volt Bruna kisasszony is.

A bulvársajtó szerint mindez akár azt is jelenti, hogy a pár ismét együtt van, mindenesetre az év végi bulin olyan videó is készült, ahol Neymar és a hölgy félreérthetetlen helyzetben romantikázik.

ficar sorrindo a toa #brumar #neymarjr #brunamarquezine

Fã Clube (@loovebrumar_) által megosztott bejegyzés, Dec 31., 2017, időpont: 12:53 (PST időzóna szerint)

Bruna Marquezine fotóit látva teljességgel érthető, Neymar miért nem tudja elengedni…

Bruna Marquezine (@brumarquezine) által megosztott bejegyzés, Szept 29., 2017, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

AQUELES Infante menina luz em casa, pureza divina de criança Observava o céu e a si mesma, sem muitas questões ‘ser’ não era verbo conjugado, qual somente crianças entendem bem Olhava e dizia tanto porque o silêncio não lhe era problema mas sim sua força maior Olhava e dizia para si sim, e depois distribuia amor àqueles: os outros que eram ela O tempo é mulher brincalhona qual um leoa jovem descortinando a selva com suas ancas fortes e suntuosas… O tempo é mulher destemida Cheia de sou, és, somos… Quem somos nós, mulher? Continuo brilho do erê qual raio inebriante seguido de trovoadas e chuva dos olhos dela, e de sua boca uma flor se abre: suntuoso e radiante copo de leite vermelho De Jesuita Barbosa