Nemzetközi foci

Méltatlanul bánik a Tottenham Harry Kane-nel

Úgy tűnik, hiába ontja a gólokat az angolok zsenije.

A The Sun legfrissebb gyűjtéséből kiderül, hogy hiába mutat pazar formát és ontja gólokat a Tottenham Hotspur színeiben Harry Kane, a csatár fizetése jócskán elmarad a sztárokétól. Az angolok kiválósága a maga tizennyolc találatának köszönhetően vezeti az összetett góllövőlistát, ennek ellenére csupán a 35. legjobban kereső játékos a Premier League-mezőnyben.

Új hazai tv-csatorna, új kezdési időpontok!
2018-tól minden megváltozik a Bajnokok Ligájában

A legjobban Paul Pogbát fizetik meg, az MU ásza hetente 290 000 fontot, azaz több mint százmillió forinot visz haza, ez több mint duplája Kane bérének. A francia klasszist a sorban a tízgólos Romelu Lukaku követi, aki hetente 250 000 fontot tesz zsebre, miközben egyébként nyolc góllal lőtt ősszel kevesebbet, mint a Spurs zsenije.

A heti 110 000 fontot (közel 39 millió forintot) kereső Kane-t egyébként a lenti lista tanúsága szerint olyan focisták is megelőzik, mint Luke Shaw, Joe Hart, Daniel Sturridge vagy éppen Christian Benteke.

A Daily Mail legfrissebb információi szerit egyébként a Real Madrid által régóta ostromolt játékos megtartására már van anti-Madrid terve a Spursnek. A tervek szerint hamarosan jelentős mértékben megemelik a csatár fizetését, mivel szeretnék mindenképpen megtartani kiválóságukat.

Így keresnek a PL-sztárok Fotó: The Sun
Olvasói sztorik