Nemzetközi foci

Nagy visszatérő adhat új lendületet a Real Madridnak

Érdekes kérdés, hogy kinek a helyére kerül a kezdőcsapatban?

A Marca már a szombati El Clásico előtt is arról írt, hogy Gareth Bale kezdő lehet a Real Madridban, de ez végül nem jött be, csereként 18 perc jutott neki a 3-0-ra elveszített rangadón.

Ezt olvastad már?
Mourinho megint alakított, az újságírók nem hittek a szemüknek – FOTÓ

A spanyol lap most ismét azt közölte, Zinédine Zidane vezetőedző készen áll, hogy a walesi csatárt újra a kezdők között szerepeltesse, mert reményei szerint ő ad majd új lendületet a 14 pontos hátrányban lévő csapatnak.

Bale az idei 63 mérkőzés közül 39-et kihagyott sérülés miatt.

Jövő csütörtökön, a Numancia elleni kupameccsen bizonyára nem kockáztat, hiszen több sztárját is pihenteti majd, de vasárnap a Celta Vigo elleni bajnokin már az átalakított Realt láthatjuk, ha minden igaz.

Jövő vasárnap újra összeállhat a BBC Fotó: Getty Images

A kérdés csak az, ki marad ki Bale rovására? Hiszen Cristiano Ronaldóval, Iscóval és Karim Benzemával nagyon ritkán van egyszerre a pályán, vagyis Zidane-nak kemény döntést kell meghoznia a következő bajnoki mérkőzés előtt.

Ha Isco marad ki, nyolc hónap után ismét összeáll a BBC becenévre hallgató támadótrió. Kihagyhatja Benzemát is, bár a közelmúltban is többször hangsúlyozta, hogy továbbra is bízik benne, Ronaldo helye pedig megkérdőjelezhetetlen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik