Nemzetközi foci

Mourinho megint alakított, az újságírók nem hittek a szemüknek – FOTÓ

Nem csak a szavai, a tette miatt is emlékezetes maradt a sajtótájékoztató.

Kedd este a Manchester United 2-2-es döntetlent ért el az Old Traffordon a Burnley elleni bajnokin a Premier League huszadik fordulójában. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót ismét érdemes volt figyelni a hazai tréner, José Mourinho miatt, aki a januári átigazolási szezonnal kapcsolatban érdekes megjegyzést tett.

Ezt olvastad már?
Januárban visszatér a Vasas sérült légiósa

– A második évben járunk annak a csapatnak az újjáépítésén, amely jelenleg nem tartozik a világ legjobbjai közé. A Manchester City annyi pénzt ad ki egy védőért, mint amennyit egy támadóért szokás. Ha nagy fociklubokról beszélünk, akkor a klubok történelmét értjük ezalatt –idézi Mourinhót az Express, majd akkor jött a feketeleves, amikor az újságírók felhánytorgatták neki, hogy az MU-hoz érkezése óta már 300 millió fontot költött el. – Ez összességében rendben van, de mégsem elég pénz. A nagy klubok számára minden játékos drágább, mint más együtteseknek.

A portugál tréner később a csapatáról is elmondta a véleményét.

– A srácok mindent megtesznek, remekül végzik a munkájukat. Az utóbbi hetekben csak nyolc pontot szereztük a tizenötből? Az előző meccseken tizenöt gólhelyzetet is kialakítottunk, de kaptunk három szar gólt…

És még itt sincs vége a sztorinak. A sajtótájékoztató végén az egyik újságíró megkérdezte, hogy a következő két átigazolási időszakban valóban nagy költekezésre lehet-e számítani az MU-nál.

A kérdés után Mourinho felállt, csókot dobott az újságírónak,
majd még annyit odaszólt, hogy „meglátják 2018-ban”.

Mourinho válasz helyett csókot dobott az újságírónak Fotó: Youtube
Olvasói sztorik