Vajon mit vár David Beckham az El Clásicótól?

Végre kiderül Roberto Carlos és Ronaldinho véleménye is.

Épp a karácsony előtti hétvégén, december 23-án szombaton vívják a világ legnépszerűbb bajnoki mérkőzését, az El Clásicót, amelyet Magyarországon kizárólag a Sport1 közvetít élőben.

Ezt olvastad már?
Tizenöt toronydaru dolgozik a Puskás-stadion építésén – FOTÓK

Spanyolországban mindig ünnepnap az El Clásico, de idén a bajnokság sorsolásának köszönhetően különösen nagy buli lesz a két galaktikus klub mérkőzése, hiszen a karácsonyi előkészületek utolsó napján, december 23-án nagyjából ebédidőben feszül egymásnak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata.

A televíziós közvetítés 11:45-kor veszi kezdetét, az egyórás felvezető során a műsorvezető Petur András a Hajdu Attila, Vincze Ottó szakértőpáros társaságában elemzi a szezon eddigi eseményeit, és megvitatja, vajon a friss klubvilágbajnok és bajnoki címet védő Real Madridnak sikerül-e közelebb kerülnie a listavezető, a fővárosiak előtt 11 ponttal álló Barcelonához.

Ronaldo és Beckham is beszél a várakozásairól Fotó: Europress

Több szakértő is megszólal majd a műsorban, sőt még egy hangulatos mini-Clásicót is láthatnak az érdeklődők. A műsorfolyam csúcsát jelentő mérkőzést Farkas Norbert a helyszínről, a Santiago Bernabéu stadionból közvetíti.

Aki már csütörtökön szeretne a meccsre hangolódni, annak múltjával és jelenével foglalkozni, a Sport1-en 16 órától az El Clásico – The Movie, 17 órától pedig a The Road to El Clásico filmekkel megteheti ezt.

Ezekben olyan sztárok is feltűnnek, akik a Sport TV ajánlójában szerepelnek. A teljesség igénye nélkül: Lionel Messi, Zinedine Zidane, Luis Enrique, Luis Figo, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, David Beckham, Thierry Henry, Ronaldo, Raúl vagy Puyol. Ők bizony mind vívtak El Clásicót, nem is akármilyeneket.