Nemzetközi foci

Dybala titokban tárgyal kérőjével, testvérei teszik tönkre a pályafutását?

A Barcelonának és a Citynek is ajánlgatják, de az argentin más csapattal tárgyalt. Nagy a feszültség közte és a Juventus között, ráadásul Neymar is bekavarhat.

A Corriere della Sera információi szerint Paulo Dybala testvéreivel, Marianóval és Gustavóval nemrég Párizsban tárgyalt a PSG képviselőivel.

A Juventus csatárának helyzetét próbálta bemutatni a lap, ami a menedzserré előlépett rokonok színre lépésével meglehetősen bonyolult lett.

Kár volt belekeverni a családot? Fotó: Alessandro Sabattini/Getty Images

Aranylabdás lehet?

Emlékeztetnek rá, hogy Dybala szenzációs formában kezdte a szezont, de az utóbbi időben történt formahanyatlására nincs normális magyarázat. A lap kijelenti, ez annak tükrében különösen fájó, hogy Dybala képes lehet megtörni Messi és Cristiano Ronaldo hegemóniáját az Aranylabda-szavazáson, és rövidesen az argentin válogatottban is át kell vennie a karmesteri pálcát Messitől.

Őszinte
Mbappé: Eddig semmi nem úgy történt, ahogy terveztem

A Corriere della Sera szerint ennek az az oka, hogy Dybala a játék helyett a jövőjét tervezgeti. Tényként írják, hogy rokonai társaságában járt Párizsban – barátnőjével egy Instagram-posztot is készített, amiért a klub figyelmeztette –, és elkezdte az egyeztetéseket a PSG-vel.

Neymar helyett menne Párizsba?

Mariano azt mondta a focistának, hogy a párizsiak azért szeretnék megszerezni, mert Neymar a Real Madridhoz fog igazolni. A Juventus szerint azonban az „ügyetlen” menedzserek össze-vissza keverik a szálakat, hiszen információik szerint Dybalát a Barcelonának és a Manchester Citynek is felajánlották.

Dybala rossz formában van Fotó: Francesco Pecoraro/Getty Images

Itt a lé a tét

És van más is. Az olaszok nehezen tudnak megegyezni Dybala családjával a labdarúgó kilencvenmillió euróra rúgó marketing értékének jogairól. A helyzet nem jó, és különösen annak a ténynek az ismeretében furcsa, hogy Dybala 2022-ig meghosszabbította szerződését az olaszokkal.

Dybala elszigetelődik?

Dybala a feszültségek hatására teljesen elszigetelődik a Juventusnál – állítják.

A Juventus középpályása, Claudio Marchisio megpróbált segíteni a Juventus és a sztárjátékos közötti szakadék betemetésében, de az olasz lapok szerint ez rosszul sült el, még nehezebb helyzetbe hozva Dybalát.

Az argentin nemrég priváttá tette Instagram-oldalát is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik