Nemzetközi foci

Mbappé: Eddig semmi nem úgy történt, ahogy terveztem

A PSG francia tinicsillaga bizonytalan, hogy miként alakul a pályafutása.

A nyáron hosszas huzavona után igazolt a Paris Saint-Germain csapatához a tavasszal üstökösként berobbanó tinizseni, Kylian Mbappé. Az AS Monacótól érkező 18 éves támadó Párizsban pontosan ott folytatta, ahol az előző szezont abbahagyta, 22 tétmérkőzésen 11 gólnál és 9 gólpassznál jár eddig.

OLVASTAD?

Hazard klubváltása nagyot szólhat és lavinát indíthat el

Mint ismert, a fantasztikus formában lévő fiatal játékos kölcsönben érkezett a PSG-hez, melynek a szezon végén opciós joga lesz 180 millió euróért végleg megszereznie a hercegségiektől. A már 10 felnőtt válogatottságnál járó szupertehetséget a nyáron több sztárklubbal – többek között a Real Madriddal – is szóba hozták, és most érdekes nyilatkozatot tett a jövőjével kapcsolatban.

– Volt néhány tervem a pályafutásomra vonatkozóan, de eddig semmi sem úgy történt, ahogy terveztem. Minden sokkal jobban alakult, mint ahogy néhány hónappal ezelőtt gondoltam – kezdte a France Footballnak adott nyilatkozatában.

– Hogy hol leszek két év múlva? Őszintén mondom, nem tudom – fogalmazott a 18 éves sztár, aki bár jövőjét illetően egyelőre bizonytalan, de azt egyértelműen tudja, mivel akar foglalkozni pályafutása után.

– A fejemben már vannak kisebb tervek. Szeretnék majd elkezdeni edzősködni olyan kluboknál, ahol játszottam, mint például a Monaco, vagy a PSG.

Mbappé nem tudja, hol fog játszani két év múlva Fotó: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
Olvasói sztorik