Nemzetközi foci

Svájci válogatott csatárért harcol a Videoton

A Torino és a Dinamo Zagreb is vinné a játékost.

A legfrissebb horvát sajtóhírekszerint a HNK Rijeka 28 éves támadója, Mario Gavranovic iránt több klub is érdeklődik. Az olasz élvonalban vitézkedő Torino FC és a horvát Dinamo Zagreb mellett a Videoton FC is szívesen soraiban tudná a svájci játékost. Az információt köszönjük a zte.hu-nak. A Videoton vezetői korábban már jelezték: télen minőségi és jó mentalitású játékosokat igazolnának.

Új ország lehet a végállomás!
Nagy Ádám máris továbbállhat Olaszországból

A gólerős csatár a horvát élvonalban tizenhét mérkőzésen már hét gólnál és négy gólpassznál jár, emellett az Európa Ligában is remekelt csapatával, igaz, továbbjutniuk nem sikerült a csoportból: ott négy találkozón három találattal zárt.

Gavranovic piaci értékét a Transfemarkt hárommillió euró körülire becsüli, szerződése pedig 2018 nyaráig él a Rijekánál. Ha nem hosszabbít, klubja vélhetően már januárban megválik tőle.

A támadó tizenegy alkalommal ölthette magára a svájci címeres mezt, négy gólnál jár válogatott szinten. Gavranovic októberben utólag került be hazája keretébe, így készülhetett a magyar válogatott elleni vb-selejtezőre is.

Gavranovic (jobbra) itt éppen svájci mezben Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik