NB I

Minimum féltucat játékost elküld a Videoton

Nikolics kijelentette, pontosan tudja, mi kell a bajnoki címhez.

Óriási játékosmozgás várható a következő hetekben Székesfehérváron. Mindezt az együttes szerb szakvezetője, Marko Nikolics árulta el, aki az évad első felét értékelte a klub honlapján.

A Videoton a tabella második helyéről várja a folytatást, három ponttal lemaradva a Ferencvárostól. Nikolics úgy véli, az előző szezonhoz képest fejlődött a csapat, ám ez nem elég.

NEM GYENGE
Földi paradicsomban villantják meg barátnőiket a magyar focisták – FOTÓK

– Hat hónapja dolgozunk itt a stábommal, ennyi idő alatt jobban megismertük a csapatot, a klubot és a bajnokságot – magyarázta a fiatal tréner. – Ebben a pillanatban pontosan tudom, hogy mit kell tennünk a jövőben ahhoz, hogy az elsők legyünk és megszerezzük a bajnoki címet, amely a klub elsődleges célja volt a szezonra.

S, hogy mi várható a Videotonnál?

– Hat hónap után világos, hogy ehhez viszont változtatásokra lesz szükség – tette hozzá Nikolics. – Erről sokat beszéltünk az edzői stábon belül és természetesen sportigazgatónkkal, Kovács Zoltánnal is. Minimum hat játékostól el kell köszönnünk. (…) Szükségünk van vérfrissítésre, minőségi és jó mentalitású játékosok kellenek. Olyan játékosok kellenek, akik osztoznak az ambícióimban. A szezon második felében harcos, ambiciózus csapatot szeretnék mutatni a szurkolóinknak, egy olyan csapatot, amely mindent megtesz a pályán a győzelemért, kifogások nélkül.

Nikolics új szellemű, sokkal harcosabb együttest akar látni Fotó: Getty Images/Szirtesi László
Olvasói sztorik