Nemzetközi foci

Döntött a Barcelona, nem áll sorfalat a Real Madridnak

Ronaldo ötletét elkaszálták a katalánok.

Mint beszámoltunk róla, a klubvilágbajnoki döntőt egy szabadrúgásgóllal eldöntő Cristiano Ronaldo merész nyilatkozattal hangolt a szombati, Barcelona elleni El Clásicóra: mint mondta, örülne neki, ha a győztesnek járó sorfallal várná őket az ősi rivális a bevonulásnál.

Ezt láttad?
Brazíliában nem ünnepelték Ronaldo gólját: a fél parkoló lángokba borult – FOTÓ

A Barca-érzelmű szurkolókat persze még a hideg is kirázza az ötlettől, és úgy tűnik, nem is kell végignézniük, ahogy Messiék Ronaldóék előtt tisztelegnek: a Mundo Deportivo úgy tudja, a Barcelona nem fog sorfalat állni a Bernabéuban.

A Barcelona gratulált a klubvébé-győzelemhez, de túlzásokba nem fog esni Fotó: Stringer/AFP

A klubnál ugyanis emlékeztettek rá: tavaly is megnyerte a klubvébét a Real, de sem a Sevillától, sem a Granadától nem kaptak díszsorfalat a játékosok. Azt is hozzáteszik, míg a Barcelona rendre közösségi oldalain gratulált a Real Madrid egy-egy sikeréhez, addig ugyanez fordítva elég sokszor elmaradt az elmúlt időben… Ráadásul a Barcelona csak olyan sorozatokban hajlandó ilyen mély gesztust tenni ellenfelének, melyben maga is részt vesz, a klubvilágbajnokság viszont nem ilyen torna.

A LaLigát jelenleg a Barcelona vezeti, a két együttes szombaton 13 órától csap össze a szezon első El Clásicóján. Díszsorfal nélkül.

Olvasói sztorik