Nemzetközi foci

Donnarumma visszaszólt a szurkolóknak

Az AC Milan fiatal kapusa tiszta vizet öntött a pohárba az őt ért vádakról.

Honlapunk is beszámolt róla, hogy az AC Milan szurkolói a csapat fiatal kapusának, Gianluigi Donnarummának üzentek szerda este egy óriási molinóval, miután az előző napokban olyan cikk jelent meg róla, hogy a nyáron távozni szeretne, mivel ügynöke, a hírhedt Mino Raiola szerint csupán fizikai nyomásra hosszabbított szerződést néhány hónappal ezelőtt. Az akkori hírek szerint a menedzsere az is szeretné elérni, hogy a szerződést érvénytelenítsék és „védence” ingyen távozhasson szezon végén.

LÁTTAD?

Földi paradicsomban villantják meg barátnőiket a magyar focisták – FOTÓK

Ezek után nem csoda, hogy a Rossoneri drukkerei megharagudtak a 18 éves hálóőrre, aki a szerdai, Verona elleni győzelem után a feliratot látva a könnyeivel küszködött. A Milan sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba, és hivatalos Instagram-oldalán reagált a hamis vádakra.

– Szörnyű este volt, erre nem számítottam. Sohasem vádoltam azzal a klubot, hogy pszichológiai nyomás vagy kényszer alá helyezett, hogy írjam alá az új szerződésemet. Előre tekintek, már a következő meccsünk jár a fejemben. Forza, Milan! – írta bejegyzésében Donnarumma.

Olvasói sztorik