Nemzetközi foci

Micsoda húzás Dárdaitól! A debütáns büntetőt hárított és pontot mentett – VIDEÓ

A magyar szakvezető lefújás után a fiatal kapust és fiát is dicsérte.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Dárdai Pál Hertha BSC-je döntetlennel búcsúzott az Európa Ligától. Csütörtök este a berliniek 1-1-es eredményt értek el a svéd Östersunddal szemben. A hazaiak kezdőjében helyet kapott ifjabb Dárdai Pál, míg Jonathan Klinsmann debütálásként a hajrában büntetőt hárított.

Egyeztetés!
Kölcsönösen segítséget vár az NB I-es edzőktől Georges Leekens

Klinsmann büntetőt hárít

A lefújás után a fővárosiak magyar edzője így értékelt.

– Jonathan mögött egy jó mérkőzés van, nagy nyomás alatt remekelt és még büntetőt is hárított. Egy fiatal srácról beszélünk, akinek még sokat kell dolgoznia, ma viszont tényleg kiváló volt. Ugyanakkor nem csak ő nyújtott jó teljesítményt. Csapatként játszottunk jól, többet érdemeltünk volna végeredményben. Az automatizmusok rendben voltak, annak ellenére, hogy ilyen felállásban még sohasem játszottak együtt a fiúk.

– Palkó feladata erre az évre az érettségi (mondta nevetve a vezetőedző). Ugyanakkor ő is megérdemelte az esélyt, és jól játszott. Ez ugyanúgy igaz Julius Kadéra is. A tehetségeinknek a profikhoz vezető úton kell tovább haladniuk. A fiatalok csütörtök este megmutatták magukat, és ez remek, hiszen csak jót tesz a konkurenciaharcnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik