Válogatott

Kölcsönösen segítséget vár az NB I-es edzőktől Georges Leekens

Erről egyeztetett is velük.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Georges Leekens Budapesten találkozott az OTP Bank Liga csapatainak vezetőedzőivel. A kötetlen beszélgetésen szinte minden csapat képviseltette magát – írja az mlsz.hu.

Leekens évvégi, informális találkozóra invitálta az NB I-es klubok vezetőedzőit. A találkozón három szakember nem tudott részt venni hivatalos elfoglaltsága miatt – a Paksi FC-t pedig Tököli Attila képviselte –, a mostani beszélgetést azonban minden bizonnyal pótolják majd a felek a közeljövőben

Ezt láttad már?
PSG: elküldik az edzőt, nagy név jön a helyére

A csütörtök esti vacsorán részt vett Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára is. A beszélgetés barátságos légkörét jól mutatja, hogy több mint 2 órán keresztül tartott, ráadásul a szövetségi kapitány ezúttal is megerősítette, hogy rendszeresen szeretne találkozni a csapatok szakvezetőivel.

– Ahogy azt korábban is említettem már, szeretném, ha rendszeresen tudnánk beszélgetni az edzőkollégákkal arról, hogyan tudjuk segíteni egymás munkáját, és ezzel a magyar labdarúgás fejlődését. Kíváncsi vagyok a véleményükre, a meglátásaikra, hiszen a klubcsapatok és a válogatott kölcsönösen tudják erősíteni, segíteni egymást – fogalmazott Georges Leekens.

Fotó: MLSZ
Olvasói sztorik