Nemzetközi foci

Trágár stílusban reagált a kínos kiesésre a LaLiga sztárja

Az ilyen nyilatkozatokat sípolják ki a tévében.

Szerda este nem várt pofonba szaladt bele a spanyol élvonalbeli Real Sociedad a Spanyol Kupában. Eusebio Sacristan csapata az odavágón 1-0-ra nyert a Lleida otthonában, a visszavágó első negyvenöt perce után pedig 2-0 állt az eredményjelzőn, ám a háromgólos előny végül nem volt elég. A második játékrészben ugyanis óriási meglepetésre háromszor is beköszönt a harmadosztályú együttes, így idegenben lőtt több góllal ők jutottak tovább. A Sociedad játékosa, Mikel Oyarzabal –
akiért a Barcelona és a Real Madrid is versenyben van –
a Marcának adott hosszú interjújában kitért erre a szégyenre és nem fogta vissza magát.

Ezt olvastad már?
A magyar válogatottól nem keresték, a szerbek lecsaptak a csatárra

– Otthon újra megnéztem az összecsapást, de még most sem tudom megmondani az okokat, hogy pontosan mi történhetett velünk a második játékrészben. Egyre csak bonyolultabbá vált a meccs, és fogalmunk sem volt, hogyan másszunk ki abból a helyzetből, amibe hoztuk magunkat. Elnézést kérünk a szurkolóktól, ezt nagyon elbasztuk, és tudjuk, hogy nekünk kell felnyalnunk a szart magunk után. De holnap már egy újabb nap jön, muszáj lapoznunk.

A Real Sociedadnak nem lesz könnyű dolga kijavítani ezt a fiaskót, szombaton a spanyol bajnokság következő körében az Atlético Madrid otthonába látogat.

Oyarzabal túlságosan őszinte volt Fotó: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Olvasói sztorik