Nemzetközi foci

Ezt hogy oldja meg Mourinho?

Nehéz hét előtt áll a Manchester United.

Az Arsenal és a Manchester United számára is igen fontos a szombati, egymás elleni rangadójuk az angol bajnokság 15. fordulójában.

A két gárda között négy pont van jelenleg a tabellán, amelyen a manchesteriek másodikak, a londoniak pedig negyedikek. Mindkét együttes sorozatban három bajnoki sikernél jár, de mivel a Manchester City városi riválisához képest is nyolcpontos előnnyel vezet, egyik csapat sem engedheti meg magának a pontvesztést, ha komolyan harcban szeretne lenni a bajnoki címért.

Ezt olvastad már?
Priskin mélyrepülésben: „Nem tudom, mi történhetett vele…”

– Azzal, hogy a hétközi fordulóban győztünk, sok plusz önbizalmat gyűjtöttünk. Remélem, a szombati mérkőzésen tudjuk folytatni remek sorozatunkat – utalt az Arsenal középpályása, Aaron Ramsey arra, hogy a fővárosiak sorozatban tizenkettedik hazai találkozójukat nyerték meg szerdán a Huddersfield legyőzésekor.

A túloldalon José Mourinho vezetőedző eddig összesen egyszer – igaz, pont a legutóbbi egymás elleni összecsapásukon – maradt alul kollégájával, Arsene Wengerrel szemben: tavaly májusban az Emirates Stadionban 2-0-s hazai siker született. A portugálnak – aki várhatóan nem számíthat egyik legjobbja, Nemanja Matics játékára – fél szemmel a jövő hétre is figyelnie kell, hiszen kedden a Bajnokok Ligájában a CSZKA Moszkvát, jövő vasárnap pedig a Premier League-ben a Manchester Cityt látja vendégül csapata.

Fotó: OSCAR DEL POZO / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik