Nemzetközi foci

Már a PSG-nél is unják a Neymar-kultuszt?

Egyre feszültebb a légkör az öltözőben.

A Le Parisien információja szerint számos helyzetben kivételeznek a Paris Saint-Germainnél Neymarral, akire ezért már több csapattársa is kezd megorrolni és egyre feszültebb a légkör az öltözőben. A világ legdrágább labdarúgóját a hírek szerint edzéseken nem szabad keményebben szerelni, a mérkőzéseken pedig nem kell kivennie a részét a védekezésből – ezek pedig a szerződésében is rögzítve vannak.

Részletek arról, hogyan térhetnek vissza az ultrák!
Kubatov Gábor és a szurkolók is fátylat borítottak a múltra

A lap továbbá hozzáteszi, hogy a brazil támadó két fizioterapeutával dolgozik, akik folyamatosan mellette vannak és semmilyen körülmények között sem engedi meg, hogy ők másik csapattársával foglalkozzanak. A LeParisien szerint még Ibrahimovicnak is csupán egy külön terapeutája volt.

Ez még nem minden, a csapatban egyedüliként Neymar közlekedhet akármilyen márkájú táskával, míg a többieknek a PSG címerével ellátott felszereléseket kell maguknál tartaniuk. Korábban arról is szó esett, hogy a Barcelonából érkező támadó lőheti csak a tizenegyeseket a következő szezontól – foglalta össze a Marca.com.

Neymarnak szinte mindent szabad Fotó: AFP/DPPI/Philippe Laurenson
Olvasói sztorik