Nemzetközi foci

Bizonytalan a szövetségi kapitányjövője a vb-selejtezők után

Egyelőre bizonytalan, hogy a novemberi interkontinentális világbajnoki pótselejtező után folytatja-e a munkát az ausztrál válogatott szövetségi kapitányaként Ange Postecoglou.

A görög születésű ausztrál szakember távozásáról annak ellenére cikkezett a sajtó, hogy csapata az ázsiai pótselejtezőjében kiejtette Szíriát, így készülhet a vb-részvételről döntő, Honduras elleni párharcra.

Ezt láttad már?
Elsöpri a szurkolók haragja Storckot?

Postecoglou a szírek elleni visszavágót követő sajtótájékoztatón jövőjével kapcsolatban csak annyit mondott, most az a feladata, hogy legjobb tudása szerint felkészítse együttesét az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) negyedik helyezettje ellen, a távolabbi jövőjéről nem kívánt nyilatkozni.

A Honduras elleni oda-visszavágós párharc játéknapjait még nem hozta nyilvánosságra a nemzetközi szövetség (FIFA), az azonban biztos, hogy az első meccsre Hondurasban, a visszavágóra Sydneyben kerül majd sor november 6. és 14. között. Ha Ausztrália győz, sorozatban negyedik világbajnokságán szerepelhet jövő nyáron Oroszországban.

Fotó: SAEED KHAN / AFP
Olvasói sztorik