Nemzetközi foci bajnokok ligája

Kegyetlenségről panaszkodik a Liverpool sztárja

Henderson és Klopp is elégedett volt a teljesítménnyel a BL-meccsen, de...

Csupán 1-1-es döntetlen ért el a Szpartak Moszkva otthonában kedd este a Liverpool a Bajnokok Ligája E-csoportjának második körében. Az angolok sokkal több helyzetet dolgoztak ki, ezért a hazaiakra nézve hízelgő az eredmény.

Ezt olvastad már?
NB I: balhé volt a bajnokesélyes öltözőjében?

– Nagy szenvedéllyel és óriási szívvel védekezett a Szpartak, megérdemelte a döntetlent – kezdte a mérkőzés után Jürgen Klopp vezetőedző. – Több fontos játékos is hiányzott tőlük, ezért még jobbak lehetnek, ha ők visszatérnek, de mi is tudunk jobban játszani. Sadio Mané sokat kihagyott, nem volt hozzászokva ehhez az intenzitáshoz, ezért gondoltam úgy, hogy lecserélem.
Sokkal boldogabb vagyok a teljesítményünk láttán, mint az eredmény miatt, hiszen a jó teljesítményhez hozzátartozik az, hogy sok lehetőséget dolgozzunk ki, márpedig ez sikerült, de nem volt szerencsénk egyes szituációkban.

Klopp elégedett volt a teljesítménnyel Fotó: Europress/AFP

– Az összes Szpartak-játékosnak keményen kellett dolgoznia, hogy valahogyan elcsípjenek egy pontot – folytatta a német vezetőedző. – El kell ismerni, gyönyörű volt a szabadrúgásgóljuk. Ezután sikerült egyenlítenünk és ezen kívül öt százszázalékos ziccerünk is akadt, de csak egy pontot szereztünk, sajnos ez van. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, ugyanígy kell játszanunk ezután is, és idővel jönni fognak a gólok.

– Nyernünk kellett volna, ezért most csalódottak vagyunk – kezdte a lefújást követően a Liverpool középpályása, Jordan Henderson az UEFA honlapján.– Végig uraltuk a találkozót, a játék képe és a helyzetek száma alapján könnyed győzelmet kellett volna aratnunk, más napon talán három vagy négy nullára is nyertünk volna. Összességében jól védekeztünk, de sokkal kegyetlenebbnek kell lennünk, le kellett volna zárnunk a meccset.

Olvasói sztorik