NB I

NB I: balhé volt a bajnokesélyes öltözőjében?

Összevesztek a játékosok a bajnoki szünetében – a klub cáfolta a lapértesülést.

Hiába vezeti tíz fordulót követően­ a labdarúgó-NB I-et a Videoton, úgy tűnik, cseppet sem feszültségmentes az öltözői légkör – számolt be cikkébena Blikk.

A Blikk információi szerint a legutóbbi játéknapon, amikor a székesfehérváriak Felcsúton a Budapest Honvédot fogadták, a szünetben összebalhézott három focista az öltözőépületben.

Olvastad már?
Több poszton bevethető játékos csatlakozott a Mezőkövesdhez

A nigériai Ezekiel Henty, valamint a szerb Marko Scsepovics és a bosnyák, de immáron magyar állampolgár Suljic Asmir olyannyira összeveszett, hogy a csapattársaknak kellett szétválasztaniuk a vitázó feleket.

– Nem a legjobb most a hangulat az öltözőben. Klikkek alakultak ki, ami idegeskedéshez, feszültséghez vezet. Ráadásul az utóbbi időkben az eredmények sem az elképzelések szerint alakultak – jellemezte a körülményeket a lap informátora, aki érthető módon a neve elhallgatását kérte.

Nincs minden rendben a Videotonnál? Fotó: vidi.hu

Az elmúlt idénybeli „bajnoki döntő” visszavágója, a Videoton – Bp. Honvéd meccs (1-1) szünetében kialakult összezörrenés és a főleg a légiósok közötti ellentét egyébként nyílt titok a városban. A Blikk próbálta megérdeklődni a klubvezetőknél, hogy elbeszélgettek-e a balhéban érintett futballistákkal vagy volt-e következménye a viselkedésüknek, ám meglepő, mindössze egymondatos választ kaptak.

„Nem volt dulakodás az öltözőben” – olvashatták az egyesület reakcióját.

Az előző bajnokságban az utolsó fordulóban elbukott aranyérem (1-0-s vereség Kispesten) után a mostani NB I-es kiírásban egyértelműen az első hely megszerzése a piros-kékek célja.

A Vidi nyolc forduló után már öt ponttal vezetett az akkor még második Bp. Honvéd és héttel a harmadik Ferencváros előtt, ám az utóbbi két játéknapon a Vasas elleni 1-3 és a fentebb említett, múlt szombati döntetlent követően két pontra csökkent az FTC-vel szembeni előny. Ugyancsak nem tett jót az öltözői hangulatnak az augusztus végi, a szerb Partizan Beograd elleni 4-0-s hazai zakó az Európa Ligában és a kupakiesés – teszi hozzá a lap.

Az, hogy nincs minden rendben a fehérváriaknál, a kilencedik forduló is bizonyította. A veretlenségét a Vasas ellen elveszítő Videotonból két focistát, a francia Loic Negót és a szerb Danko Lazovicsot is kiállította a játékvezető.

Olvasói sztorik