Nemzetközi foci

Légióskörkép: baj van Nagy Ádámmal?

Guzmics és Nikolics gólt lőtt, Németh Krisztián is örülhetett.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Ezt olvastad már?
Pintér már-már sikeredzőként nyilatkozhatott

A Serie A vasárnapi játéknapján a Bologna hazai pályán lépett pályára, 3-0-ra kikapott a Napolitól. Nagy Ádám csere volt, nem lépett pályára.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban két válogatott játékosunk is pályára lépett az amerikai bajnokságban. Stieber Zoltán ismét kezdőként kapott szerepet a DC Unitedben, amely 2-1-re kikapott otthon az Orlandótól. A szélső hatvanhét percet játszott.

Németh Krisztián csupán a 82. percben állt be a New England Revolutionnél, és győztes csapat tagjaként vonulhatott az öltőzőbe a Montreal elleni egygólos meccsen.

A Suwon otthonában szenvedett háromgólos vereséget Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons a dél-koreai bajnokság 29. fordulójában. A magyar csatár kezdőként 55. percet játszott a 3-0-ra végződő összecsapáson.

Gálázott a Kitchee a hongkongi bajnokság második fordulójában. Vadócz Krisztián csapata 7-0-ra verte a Hong Kong Saplingot, a magyar középpályás végig a pályán volt, gólt nem szerzett.

Ugyan már 3-1-re is vezetett a Guzmics Richárdot is a soraiban tudó Jenpien Funde, de csak 4-4-es döntetlenre futotta a Peking Guoan ellen a kínai bajnokság 24. körében. A magyar védő végig a pályán volt, csapata harmadik gólját szerezte, melyet ide kattintva tekinthet meg.

Németh a hajrában állt be Fotó: revolutionsoccer.net

Csere volt az Arendalnál Kovács Péter a Floro elleni norvég másodosztályú idegenbeli bajnokin. A magyar támadó a 87. percben állt be, az Arendal 1-0-ra nyert.

Elek Ákos végig a gyepen tartózkodott a Kajrat Almaty Kaiszar ellen aratott 3-1-es győzelménél a kazah Premier League 26. fordulójában.

Korcsmár Zsolt is részese volt a Midjylland vereségének a Köbenhavn otthonában a dán bajnokság nyolcadik fordulójában. A magyar védő elejétől végéig játszott, a vendégek 4-3-ra kikaptak.

A lengyel bajnokság nyolcadik fordulójában a Termalica B-B. otthon kapott ki 2-1-re a Gornik Zabrzétól. A hazaiaknál Kecskés Ákos a kezdőcsapat tagja volt és a lefújásig a gyepen tartózkodott.

Vécsei Bálinttal a kezdőben futott ki a Young Boys stadionjába a Lugano a svájci élvonal hetedik körében. A magyar középpályás a 43. percben sárgát kapott, az 54. percben lecserélte őt edzője, csapata pedig végül 3-0-ra kikapott.

Gyurcsó Ádámmal végzett 0-0-ra a Pogon Szczecin a Lech Poznan elleni hazai lengyel bajnokin.

Kádár Tamás is kilencven percet játszott a Dinamo Kijevben, amely 3-0-ra legyőzte az Olekszandriját az ukrán bajnokság nyolcadik körében.

A Sporting Kansas támadója, Sallói Dániel elejétől a végéig csapata rendelkezésére állt az 1-1-re végződő amerikai bajnokin a Columbus ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik