Nemzetközi foci

Milliomos lehetett volna a magyar kisfiú, de nem adta el CR mezét – VIDEÓ

Budapest.

Valóra vált az álma a kilencéves kisfiúnak, akinek odaadta Cristiano Ronaldo a mezét bemelegítés után a Magyarország–Portugália világbajnoki-selejtezőn. Danit egyből körbevették a fotósok, később pedig ereklyegyűjtők komoly ajánlatait is visszautasította – írja a borsonline.hu.

Ezt olvastad már?
Szívszorító: Cristiano Ronaldo üzenete könnyeket csalt a kisfiú szemébe – VIDEÓ

– Nem tudjuk, miért minket választott. Dani csak annyit kiabált, hogy „Ronaldo, Ronaldo!”, aki erre bemelegítés közben kinézett rá – mesélte a Borsnak Gyöngyösi Szilvia, a kisfiú édesanyja. – A játékosbejáró feletti korlátnál álltunk, amikor elindultak befelé. Ro­naldo odajött hozzánk, rámutatott Danira, és odaadta neki a melegítőfelsőjét – emlékezett vissza az anyuka, aki annyira elérzékenyült, hogy bár próbálta, nem tudta végigvideózni a jelenetet. Közben Dani elsírta magát örömében, és pillanatok alatt hatalmas tömeg gyűlt köréjük.

Ez a bemelegítő mez már Danié Fotó: Europress/AFP

– Újságírók, fotósok vettek minket körbe. De ami a legfurcsább, több gyűjtő is azonnal ott termett, és elképesztő összegeket, egy lakás, egy kocsi árát kínálták a mezért. „Anya, nem adjuk oda. Ez az enyém örökre” – hajtogatta a felsőt szorongatva Dani. Alig bírtunk utána kijönni a körénk gyűlt tömegből – mondta Szilvia. Daninak és ikertestvérének, Lackónak (mindketten fociznak) egyébként ez volt életük első válogatott mérkőzése, amelyen élőben szurkoltak. Ezt az élményt pedig elég nehéz lesz überelni a jövőben. Daninak már most a szívéhez nőtt a mez, vasárnap lefekvés előtt is még magára húzta, hétfő reggel pedig az volt az első, hogy magához ölelte a trikót. Amit egyébként hamarosan bekereteztetnek, és Dani szobájának falára kerül majd.

A jelenetet, amikor Dani megkapja a mezt, videón is sikerült rögzíteni.

Olvasói sztorik