Nemzetközi foci

Szívszorító: Cristiano Ronaldo üzenete könnyeket csalt a kisfiú szemébe – VIDEÓ

Boldog perceket szerzett a portugál klasszis a tizenhárom éves rajongójának.

Ismét emberi nagyságáról tett tanúbizonyságot a Real Madrid világsztárja, Cristiano Ronaldo. Nem sokkal azután, hogy a portugál klasszis egy magyar beteg kisfiú álmát váltotta valóra azzal, hogy közös fotót készített vele, ezúttal egy tizenhárom éves brazil gyereknek szerzett boldogságot.

A kis Rodrigo már ilyen fiatalon próbál pénzt keresni, segíteni a családnak a fogyatékos lánytestvér ápolásában. E mellett szeret focizni, óriási Real Madrid-szurkoló, a példaképe pedig Cristiano Ronaldo.

Ezt olvastad már?
Eldőlt! Messi jövőjéről beszélt az elnök

A portugál támadó testvére, Katia Aveiro a brazil tv-show, a Hora do Faro vendége volt, meglepetésként pedig egy videóüzenetet hozott Rodrigónak. A tizenhárom éves kisfiú nem bírta könnyek nélkül.

– Helló, Rodrigo. Azért csináltam ezt a videót, hogy sok erőt küldjek neked és elmondjam, hogy bízz a képességeidben. Testvérem Katia mesélte, hogy nagyon tehetséges vagy, én csak annyit mondhatok neked, hogy kövesd az álmaidat. Remélem, hogy szerencsés leszel a jövőben. Nagy ölelés, barátom – üzente CR a kisfiúnak a 101greatgoals szerint.