Nemzetközi foci

Már nem is kérdés, melyik válogatottban villoghat Dárdai fia

Palkó szintet lépett a németeknél.

Meghívott kapott a német u19-es válogatottba Dárdai Palkó, aki korábban már az U18-as nemzeti csapatban is pályára lépett, ezúttal azonban az eggyel idősebb korosztályban számítanak rá, és akár az októberben kezdődő Eb-selejtezőkön is bizonyíthat.

Ezt olvastad már?
Veréssel fenyegetik Priskint a Pepét védő Besiktas-fanatikusok

A Hertha BSC és a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pálnak a fia már lehetőséget is kapott a múlt csütörtöki, Svájc-Németország U19-es felkészülési találkozón, kedden pedig az angolok ellen is bizonyíthat.

Dárdai Palkó már U19-es német válogatott Fotó: Getty Images

– Ez az előrelépés nagyon büszkévé tesz, szórakoztató nézni a játékukat – nyilatkozta Dárdai Pál a Herthából az U19-es válogatottba bekerülő három játékosról, Arne Maierről, Florian Baakról és természetesen a fiáról. – A srácok már a kemény nyári felkészülést is nagyszerűen végig edzették. A nagy terhelés miatt azonban kissé visszavetette őket, most azonban újra nagyszerű formában vannak. Tudom, hogy Meikel Schönweitz kezei alatt is remek helyen vannak a válogatottnál. Amikor a srácok visszatérnek a Herthához, az lesz a feladatunk, hogy a Bundesliga-játékosokat csináljunk belőlük – olvasható a Bz-Berlin.de oldalon.

Olvasói sztorik