Válogatott

Veréssel fenyegetik Priskint a Pepét védő Besiktas-fanatikusok

A Fradi-csatár vesztét akarják a vasárnap esti könyökös miatt.

Ahogy arról a Rangadón már olvashattak, a könyöklésért kiállított Priskin Tamás nyilvánosan üzent Pepének a piros lapja után. A magyar válogatott csatára az Instagramon kért elnézést a portugálok sztárjától.

– Szeretnék elnézést kérni Pepétől, de nem volt szándékos a mozdulatom. A labdát néztem, nem láttam, hogy érkezik mögöttem, ennek ellenére sajnálom, ha fájdalmat okoztam neki és a szurkolóknak. Minden jót kívánok neki, a válogatottjának és klubcsapatának is – fogalmazott Priskin, ám mindez a legkevésbé sem hatotta meg a Besiktas szurkolóit.

Nem vitás, hogy Pepe nagyot kapott… Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Mint ismert, Pepe az idény előtt intett búcsút a Real Madridnak, és igazolt a török együttesbe. A „fekete sasok” drukkereit nem kell bemutatni, bocsánatkérés ide vagy oda, nem is bántak kesztyűs kézzel Priskinnel.

  • „Gazember”.
  • „Jöjjön csak Isztambulba, ha nem, elmegyünk érte, és megverjük.”
  • „Idióta.”
  • „Rohadj meg, te szemét!”
  • Ilyen és ehhez hasonló fenyegetéseket kapott a magyar játékos a saját közösségi oldalán, valamint a török szurkolók különböző felületein.

    Azért olvastunk visszafogottabb véleményt is, akadt, aki azt írta, korábban Pepétől láttunk ilyen megmozdulásokat, ezúttal ő volt a szenvedő fél…

    Letámadták a magyar csatárt a török szurkolók

    Sajnàlom a tegnap törtènteket!Oriàsi köszönet!

    PT (@priskatom) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 4., 02:20 PDT

    Olvasói sztorik