Nemzetközi foci

Pepe: Döntővel ér fel a vasárnapi selejtező

A portugálok világsztárja szerint a magyar csapat már bebizonyította, hogy jó erőből áll.

Szombat délután a portugál válogatott játékosai közül a Besiktas hátvédje, Pepe állt az újságírók rendelkezésére. A magyarok elleni vasárnapi vb-selejtező előtt a Real Madrid korábbi klasszisa elmondta, hogy feltétlenül bíznak a győzelemben, ehhez viszont agresszívan kell játszaniuk, hiszen jó csapat lesz az ellenfél.

– Felkészültünk a magyarokból, bízunk benne, hogy ez elég lesz a győzelemhez. Örülnék, ha a történelem megismétlődne és gólt fejelnék a magyarok ellen, de az első számú feladatom az, hogy hátul jól védekezzek. Természetesen pontrúgásoknál előremegyek majd, és remélem lesz alkalmam betalálni – mondta Pepe.

Ezt olvastad már?
A portugálok szövetségi kapitányának nyilatkozata sok embert meglepett
Pepe újra szívesen betalálna a magyaroknak Fotó: Europress/AFP

– Nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, csak így van esély arra, hogy tartsuk a lépést Svájccal, mindent meg fogunk tenni a győzelemért – folytatta a portugál, majd csapattársáról, Cristiano Ronaldóról is kérdezték. – Mindenki tisztában van azzal, hogy Cristiano Ronaldo profi, minden meccshez ugyanúgy áll hozzá, mindig győzni akar, ezúttal is mindent meg fog tenni azért, hogy nyerjen a válogatott. Nem hinni kell a győzelemben, hanem dolgozni kell érte, márpedig mi minden egyes esetben keményen dolgozunk.

– Minden fegyvert bevetünk annak érdekében, hogy nyerjünk, hiszen ez sorsdöntő mérkőzés, minden meccs döntővel ér fel számunkra. A közelmúltban kétszer játszottunk a magyarok ellen, mindkétszer megmutatták, hogy dolgos csapatról van szó, amely ellen nehéz nyerni. Jó játékosok alkotják a keretüket és csapatként is jól működnek, nem lesz könnyű meccs – zárta a sajtótájékoztatót Pepe.

Olvasói sztorik