Nemzetközi foci

Szurkolói balhé után hajrágólokkal ment tovább a Dárdai-csapat – VIDEÓ

Weiser hatalmas bombagólt lőtt a hajrában a harmadosztályú ellenfélnek.

A Német Kupa első fordulójában Dárdai Pál Hertha BSC-jének idegenben, a Hansa Rostock (3. liga) otthonában volt jelenése. A magyar szakvezető és berliniek nem titkolt célja az új szezonra nézve a kupadöntő kiharcolása, ehhez a harmadosztályú rivális ellen kellett jól kezdeniük a sorozatban.

Ezt olvastad már?
Storck már tudja, mi volt az andorrai sokk oka

Ennek ellenére az első negyvenöt percben képtelen volt feltörni a fővárosi gárda a vendégek védekezését, gól így nem is esett a szünetig.

A folytatásban sem volt látványos a Hertha-dominancia, aztán az első óra végén megélénkült a berliniek játéka. Előbb Darida rúgott elképesztő kapufát, majd duplázásként Kalou ollózását hárította bravúrral Blaswich kapus.

Ezt figyeld!
Botrány a lelátón: félbeszakadt Dárdaiék kupameccse – VIDEÓ, FOTÓK

A 78. percben szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a találkozó – beszámoló, fotók és videó az esetről ITT – majd jó negyed órányi kényszerpihenő után folytatódott a játék. A 86. percben Weiser bombagólt akasztott a Rostock kapujába, majd Ibisevic a 92. percben iratkozott fel a gólszerzők közé, a hajrágólok pedig továbbjutást értek Dárdai-csapatának.

Weiser bombájánál megnyugodhattak a berliniek

Ibisevic állította be a 0-2-es végeredményt

Olvasói sztorik