Nemzetközi foci

A Chelsea, MU, Juventus, Milan négyes azonnal vinné a spanyol klasszist

Sajtóhírek szerint az előző évad BL-hőse elégedetlen a jelenlegi lehetőségeivel.

A katalán Sport.es úgy tudja, Sergi Roberto egyre dühösebb amiatt, hogy nem érzi a bizalmat Barcelonában. A 25 esztendős középpályás bő húsz percet kapott vasárnap este, a Real Madrid elleni Szuperkupa-meccsen, mint ahogy csereként léphetett pályára a felkészülési időszak több mérkőzésén is.

A lap úgy tudja, a brazil középpályás, Paulinho hétfői bejelentése sem igazán dobta fel Robertót, aki Ernesto Valverde edzőt megkerülve, a menedzserével együtt keresett meg több barcelonai klubvezetőt. A kérdés nyilvánvaló: milyen jövő vár rá?

OLVASTAD MÁR?
Nem játszik Szalaiék ellen a Liverpool legfényesebb csillaga
Storck már tudja, mi volt az andorrai sokk oka

A kissé bosszús Sergi Robertóért ugyanis sorban állnak Európa szupercsapatai: a hírek szerint két angol (Chelsea, Manchester United) és két olasz (Juventus, AC Milan) klub is hajlandó lenne kifizetni érte a negyven millió eurós összeget.

Sergi Roberto tizennégy évesen került a Barcához, a felnőtt csapat keretéhez pedig 2013-ban csatlakozott. Az előző bajnokságban kényszerűségből a jobbhátvéd posztján játszotta a legtöbbet, a LaLigában harminckét meccsen jutott szóhoz és hat gólpasszt adott.

Sergi Roberto (jobbra) több lehetőségre vágyik Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik