Nemzetközi foci

PSG-terv: kedden már orvosi vár Neymarra?

A brazil klasszis nélkül tért haza Amerikából a Barcelona.

Katari lapértesülések szerint kedden az arab országban találkozik Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke és a klub kiszemeltje, Neymar. Az al-Vatan beszámolója szerint a Barcelona brazil futballistája a tárgyalásokat (és a megegyezést?) követően a szokásos orvosi vizsgálatokon is átesik.

Annyi bizonyos, hogy az FCB Neymar nélkül utazott haza az amerikai túráról. Neymar ehelyett Kínába repült, ahol szponzori kötelezettségeinek tesz eleget. A spanyol sajtó szinte tutira veszi, a 25 esztendős klasszis már nem is tekinthető a Barcelona játékosának, hiszen Kínából már a PSG-vel való orvosi vizsgálatára utazik – méghozzá Dohába.

A FELE SEM TRÉFA
Három és fél év börtönt kaphat Ronaldo

Árulkodó, hogy Nasszer al-Kelaifi is megtörte a csendet, és a francia YahooSportnak kijelentette, Neymar ügye jól halad, biztos benne, hogy Párizsban folytatja a brazil.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, ha létrejön az üzlet, Neymar lesz a világ legdrágább labdarúgója – a PSG ugyanis kifizeti a 222 milliós kivásárlási árat -, és nála többet senki sem keres majd a focival.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik