Diego Costa elköszönt, Morata válthatja

Nagy a sürgölődés a Chelsea-nél: Alex Sandro és Danilo mellett Rüdigert is megszereznék a kékek.

Noha a legtöbben biztosra vették, hogy Romelu Lukaku visszatér a Chelsea-hez, a legfrissebb hírek szerint a Manchester Unitednél folytatja pályafutását. Mindez azt jelenti, hogy Antonio Conténak célpontot kell váltania, így Álvaro Morata megszerzését tűzte ki célul.

A Telegraph beszámolója szerint Diego Costa nem akar visszatérni csapatához, amely jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2017/18-as szezonra. Az angol lap úgy tudja, hogy a spanyol klasszis már elköszönt társaitól, s a hírek szerint visszatérne egykori sikerei helyszínére, az Atlético Madridhoz. A 28 éves csatárt különösen az sem zavarja, hogy az Atlético a FIFA által kiszabott büntetés miatt nem regisztrálhatja keretébe, így leghamarabb januárban léphetne pályára.

Amennyiben a Chelsea nem jutna dűlőre a Real Madriddal Morata kapcsán, akkor a Torinótól szerződtetné Andrea Belottit. A Marca információja szerint a londoni együttes Danilót is leigazolná a királyi gárdától, Conte 30 millió eurót áldozna a bekkre, akit a Juventus is csábít.

Az olasz tréner elsősorban védelme megerősítésén dolgozik, az Evening Standard beszámolója szerint 70 millió euróra növelte ajánlatát a Juventus bal hátvédjéért, Alex Sandróért. A védelem közepére is érkezhet erősítés, az újdonsült Konföderációs Kupa-győztes Antonio Rüdiger 34 millió fontért igazolhat Londonba az AS Romától.

Címkék: