Nemzetközi foci

Már Storck utódját keresi az MLSZ?

Sajtóinformáció szerint már egyeztetett is a szövetség a szóba jöhető jelöltekkel.

A múlt hét pénteken az andorrai vb-selejtezőn elszenvedett szégyenteljes 1-0-s vereség után több szurkoló is Bernd Storck fejét követelte, és azonnal lemondásra szólította fel. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor egyelőre nem foglalt állást, csupán kezdeményezte, hogy a vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg a német kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről.

A Népszava információ szerint, bár még nem köszöntek el Bernd Storcktól, az MLSZ már elkezdte az egyeztetéseket a szóba jöhető jelöltekkel. Úgy tudják, László Csabával is egyeztetett a szövetség. A lap megkereste a legutóbb a DAC Dunaszerdahelynél tevékenykedő szakembert, aki annyit mondott, nem szeretne a dolgok elé menni.

A cikk azt is írja, hogy korábbi válogatott labdarúgók hétfőn közleményt adnak ki, amelyben követelik a német szakvezető távozását.

László Csaba egyébként korábban már irányított nemzeti együttest, 2006 nyarától két éven keresztül az ugandai, míg 2012 és 2013 között a litván válogatott élén dolgozott.

Olvasói sztorik