Beckham két és fél milliárdért vett telket a stadionjához

David Beckham és üzleti partnerei hétmillió fontért vásároltak egy háromhektáros földet Miamiban, ahol az új csapat stadionját szeretnék felépíteni. Miami Dade megye elöljárói jóváhagyták, hogy Beckhamék megvásárolják azt a háromhektáros földet, ahol a Miami Beckham United stadionja fog felépülni. A telekért nem kevesebb, mint hétmillió fontot (2,46 milliárd forint) fizettek. Mint ismert, az angol futbalikon már négy éve dolgozik azon, hogy Miamit visszavigye az MLS küzdelmeibe. A városnak 1998 és 2001 között volt csapata az élvonalban, ám akkor a meccseket Fort Lauderdale-ben játszották. A 25 ezer férőhelyes új stadion a várakozások szerint 2020-ra fog elkészülni és akkor már be is kapcsolódhat a ligába a klub - írja a blikk.hu Beckham tervezett stadionjának a látványtervei ide kattintva láthatóak!

David Beckham és üzleti partnerei hétmillió fontért vásároltak egy háromhektáros földet Miamiban, ahol az új csapat stadionját szeretnék felépíteni. Miami Dade megye elöljárói jóváhagyták, hogy Beckhamék megvásárolják azt a háromhektáros földet, ahol a Miami Beckham United stadionja fog felépülni. A telekért nem kevesebb, mint hétmillió fontot (2,46 milliárd forint) fizettek.

Mint ismert, az angol futbalikon már négy éve dolgozik azon, hogy Miamit visszavigye az MLS küzdelmeibe. A városnak 1998 és 2001 között volt csapata az élvonalban, ám akkor a meccseket Fort Lauderdale-ben játszották. A 25 ezer férőhelyes új stadion a várakozások szerint 2020-ra fog elkészülni és akkor már be is kapcsolódhat a ligába a klub – írja a blikk.hu

Beckham tervezett stadionjának a látványtervei ide kattintva láthatóak!