Nemzetközi foci

Szenzáció! Nagyon közel egy mexikói klubhoz az Atlético legendája

Nagyobb sztár lehet, mint Gignac.

Némileg a semmiből robbantotta a hírt saját értesüléseire hivatkozva az ESPN mexikói portálja, hogy a legutóbbi mexikói pontvadászatban 18 csapatból 15. helyen záró Querétaro nagyon közel áll ahhoz, hogy egy igazi világsztárt szerződtessen.

Nem másról van szó, mint a nemrég a szintén mexikói Cruz Azullal hírbe hozott Fernando Torresről. Forrásaik szerint a tárgyalások ezen a héten vagy a következőn lezárulhatnak, bár a bejelentés tulajdonképpen nem sürgős, hiszen a bajnokság majd csak ősszel kezdődik.

Az Atlético Madridot a CAS nemrég jogerősen is kizárta az átigazolásokból, ezért Torresszel előbb szerződést kell bontania a “matracosoknak”, hogy távozhasson, a Querétaróhoz pedig ingyen érkezhet.

Torres 2015 óta erősíti ismét az Atléticót, korábban 2001 és 2007 között játszott náluk. Mostani időszakában kerek 80 bajnokin 22 találatnál jár.

Az ESPN értesülései szerint Torres két évre tíz millió dollárt kaphatna, ami hasonló összeg, mint amit Ronaldinhónak is fizettek 2014-es szerződtetésekor.

Olvasói sztorik