Nemzetközi foci

Megyeri távozhat? Kapusposzton erősít a Fürth

Újabb magyar származású játékos írt alá a fürthiekhez.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról: könnyen elképzelhető, hogy nyáron távozik a német másodosztályú SpVgg Greuther Fürth csapatától Megyeri Balázs. A magyar hálóőr két mérkőzést leszámítva végigjátszotta a mögöttünk hagyott szezont, menedzsere, Hrutka János pedig néhány nappal ezelőtt megerősítette: a játékos iránt a Bundesligából is érdeklődnek.

Ami egyelőre fix: a fürthi klub hivatalos oldalán erősítette meg, hogy két éves megállapodást kötöttek a német U20-as válogatott hálóőrével, Timo Königsmann-nel, aki a Hannovertől érkezett Megyeriékhez.

– A tapasztalt Megyeri Balázs és Sascha Burchert mellett most már két tehetséges kapust, Marius Funkot és Timo Königsmannt is a keretünkben tudhatjuk – nyilatkozta Ramazan Yildirim, a klub sportigazgatója.

A fiatal hálóőrön kívül Magyar Richárddal is szerződést kötött a zöld-fehér egyesület. A 26 éves játékos belsővédőként vethető be,magyar-svéd kettős állampolgár, korábban szerepelt az U21-es svéd válogatottban is.

– Richárd jól szervez a pályán, komoly minőséget képvisel, így nagy hasznára lehet csapatunknak – nyilatkozta a Fürth vezetőedzője, Radoki János.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik