Nemzetközi foci

Híres sporttelevíziónál lesz szakkommentátor a Chapecoense-katasztrófa egyik túlélője

A FOX Sports televíziós csatorna munkatársa lett a brazil repülőgép-szerencsétlenség egyik túlélője, Jakson Follmann. A 25 éves kapus egyike azon három játékosnak, aki túlélte a 2016. november 28-i Chapecoense együttesét szállító légikatasztrófát, miután a brazil csapat gépe Kolumbia felett lezuhant a hajnali órákban.

Follman a szerencsétlenségben súlyos sérüléseket szenvedett, a jobb lábát amputálni is kellett, de aztán február elején megkapta és kipróbálhatta protézisét. A futballista a jövőben paralimpikonként, illetve televíziós szakkommentátorként folytatja a pályafutását. A FOX Sports csatornával a napokban írta alá a szerződését, amiről kirobbanó örömmel számolt be a közösségi oldalán a követőinek – adta hírül a blikk.hu

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy újabb kihívás előtt állhatok. Ezen a héten írtam alá a szerződésemet a FOX Sportshoz. Ez egy új fejezet az életemben. Fantasztikus, családias hangulatban fogadtak, ami még több motivációt ad, hogy tanulhassak és fejlődhessek. Megyek tovább, hiszen ez még csak a kezdet! Számítok rátok! – írta a fotója mellé a brazil focista.

Olvasói sztorik