Apja nyomdokain! Tíz év után ismét Kluivert-gól Hollandiában – VIDEÓ

Megszerezte első gólját az Ajax felnőtt csapatában Patrick Kluivert fia, Justin Kluivert, aki az Excelsior elleni összecsapáson volt eredményes, tíz évvel és egy nappal édesapja utolsó hollandiai találata után. Eerste goal in #Ajax 1 voor Justin Kluivert! Die mag je vieren! #excaja pic.twitter.com/F6E3TMNNkN— AFC Ajax (@AFCAjax) 2017. március 19. A 17 éves szélső némileg meglepetésre került be a kezdőcsapatba, Peter Bosz edző Kasper Dolberg sérülése miatt döntött mellette. Kluivert a 32. percben egy átadást követően közelről szerzett gólt, mint kiderült, ezzel mentette 1-1-re a mérkőzést. Kluivert-gólra 10 évet és egy napot kellett várni a holland élvonalban: édesapja, a Barcelonában hat szezont lehúzó Patrick 2007. március 18-án a PSV színeiben éppen az Ajax elleni 5-1-es vereség alkalmával talált utoljára a hálóba. Fia azonban abban már január 15-én megelőzte, hogy 18 éves kora előtt, a PEC Zwolle elleni idegenbeli bajnokin bemutatkozott az élvonalban.

Megszerezte első gólját az Ajax felnőtt csapatában Patrick Kluivert fia, Justin Kluivert, aki az Excelsior elleni összecsapáson volt eredményes, tíz évvel és egy nappal édesapja utolsó hollandiai találata után.

A 17 éves szélső némileg meglepetésre került be a kezdőcsapatba, Peter Bosz edző Kasper Dolberg sérülése miatt döntött mellette. Kluivert a 32. percben egy átadást követően közelről szerzett gólt, mint kiderült, ezzel mentette 1-1-re a mérkőzést. Kluivert-gólra 10 évet és egy napot kellett várni a holland élvonalban: édesapja, a Barcelonában hat szezont lehúzó Patrick 2007. március 18-án a PSV színeiben éppen az Ajax elleni 5-1-es vereség alkalmával talált utoljára a hálóba. Fia azonban abban már január 15-én megelőzte, hogy 18 éves kora előtt, a PEC Zwolle elleni idegenbeli bajnokin bemutatkozott az élvonalban.

Címkék: