Nemzetközi foci

Griezmannt sokkolta Torres sérülése, az eredmény sem érdekelte

A támadó a kórházból üzent az érte aggódóknak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Fernando Torres az Atlético Madrid támadója elveszítette eszméletét a Deportivo elleni spanyol bajnokin. A támadót azonnal kórházba szállították, s a hírek szerint már stabil állapotban van.

Diego Simeone, az Atlético trénere a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján még aggodalmát fejezte ki. – A kispadról láttuk ahogyan a földhöz csapódott, s nagyon aggódtunk. Nem tudom, hogy az a zaj amit hallottunk, az a nyaka volt-e vagy sem. Ilyen sajnálatos esetek megtörténnek, de reméljük a legjobbakat – mondta. A csapat francia klasszisa, Antoine Griezmann pedig azt nyilatkozta, hogy a mérkőzés hajrájában már nem érdekelte az eredmény, csak azt szerette volna tudni, hogy csapattársa jól van.

Az Atlético Madrid később közleményben jelezte, hogy a játékos koponya és nyaki CT vizsgálaton esett át, s kizárható, hogy traumás sérülést szenvedett volna.

„Köszönöm, hogy ilyen sokan aggódtak miattam, s hogy jókívánságaikat fejezték ki. Ijesztő volt az eset, de remélem, hogy hamarosan visszatérhetek” – ezt pedig már Fernando Torres írta hivatalos Twitter-oldalán.

Olvasói sztorik