Lengyel csapatot vert a Diósgyőr, nem bírt a románokkal a Videoton

A Spanyolországban edzőtáborozó Diósgyőri VTK a lengyel Ruch Chorzów ellen folytatta edzőmérkőzéseinek sorát. Több mint egy órát kellett várni az első gólra: Vela egy labdaszerzést követően vette be a lengyelek kapuját, de két perccel később egy szöglet utáni figyelmetlenséget gólra váltott az ellenfél. A hajrába érve egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Vela centerezett Novothny elé, aki három perccel a beállása után be is vette a Ruch kapuját – ezzel nyert 2-1-re a csapata. Diósgyőri VTK – Ruch Chorzów (lengyel) 2-1 (0-0) Facsa Sports Complex DVTK: Antal B. – Eperjesi, Lipták, Jagodinskis, Tamás M. (Nemes, 73.) – Dausvili, Elek Á. – Vela, Busai, Fülöp (Ugrai, a szünetben) – Szarka (Novothny, 73.). Vezetőedző: Horváth Ferenc. Gólszerzők: Vela (65.), Novothny (76.), illetve Oleksy (67.) A szintén Spanyolországban készülő Videoton a román Dinamo Bucuresti ellen játszott edzőmeccset. A felek csak helyzetekig jutottak, gólig nem: 0-0 lett a vége. Videoton FC – Dinamo Bucuresti (román) 0-0 Coín Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – Suljic (Sejben, 65.), Varga J., Pátkai, Hadzic – Scsepovics, Lazovics. Vezetőedző: Henning Berg fotó: Vidi.hu

A Spanyolországban edzőtáborozó Diósgyőri VTK a lengyel Ruch Chorzów ellen folytatta edzőmérkőzéseinek sorát. Több mint egy órát kellett várni az első gólra: Vela egy labdaszerzést követően vette be a lengyelek kapuját, de két perccel később egy szöglet utáni figyelmetlenséget gólra váltott az ellenfél. A hajrába érve egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Vela centerezett Novothny elé, aki három perccel a beállása után be is vette a Ruch kapuját – ezzel nyert 2-1-re a csapata.

Diósgyőri VTK – Ruch Chorzów (lengyel) 2-1 (0-0)

Facsa Sports Complex

DVTK: Antal B. – Eperjesi, Lipták, Jagodinskis, Tamás M. (Nemes, 73.) – Dausvili, Elek Á. – Vela, Busai, Fülöp (Ugrai, a szünetben) – Szarka (Novothny, 73.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Gólszerzők: Vela (65.), Novothny (76.), illetve Oleksy (67.)


A szintén Spanyolországban készülő Videoton a román Dinamo Bucuresti ellen játszott edzőmeccset. A felek csak helyzetekig jutottak, gólig nem: 0-0 lett a vége.

Videoton FC – Dinamo Bucuresti (román) 0-0

Coín

Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fiola, Stopira – Suljic (Sejben, 65.), Varga J., Pátkai, Hadzic – Scsepovics, Lazovics. Vezetőedző: Henning Berg

fotó: Vidi.hu