Nemzetközi foci

Hosszabbított a Juventus válogatott védője

A Serie A-ban szereplő Juventus a csapat hivatalos weboldalán számolt be róla, hogy Daniele Rugani 2021-ig szóló új szerződést írt alá a klubbal.

A 22 éves olasz játékos már az előző idényben is többször pályára lépett a Juventusban, ám idén az állandó védelmi trió, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini sorozatos sérülései miatt még több szerepet kap, illetve kaphat a közeljövőben is.

A mostani szezonban már hét alkalommal kezdett a Juvéban, és remek teljesítménye mellett három gólt is szerzett, a bajnokságban a Cagliari és az Atalanta , míg a Bajnokok Ligájában a Dinamo Zagreb kapujába talált be.

Az olasz felnőtt válogatottban eddig kétszer pályára lépő Rugani 2015 nyarán tért vissza Torinóba, az azt megelőző két szezonban az Empoliban szerepelt kölcsönben. A toszkán gárdánál a 2014/2015-ös idényben nem mindennapi tettet hajtott végre: mind a 38 Serie A-s mérkőzésen pályán volt az első perctől az utolsóig, ráadásul egyetlen egy sárga és piros lapot sem kapott – írja a digisport.hu

Olvasói sztorik