Oda a bajnoki cím? A negyedik vereségét is elszenvedte az Atlético – VIDEÓ

Kiütötte a Villarreal Griezmannékat.

A LaLiga tizenötödik fordulójának zárómérkőzésén rangadó várt az Atlético Madridra, hiszen a két ponttal mögöttük álló Villarrealhoz látogatott. Már az első félidőben tudatosult Diego Simeone focistáiban, hogy nem lesz könnyű menet ez a hétfő esti játszma, hiszen a 38. percben már kétgólos előnyre tett szert a hazai együttes.

Trigueros használta ki a vendégek hátsó szerencsétlenkedését, végül Godínt szerelte a tizenhatos előterében és kihasználta a ziccert a 28. percben, ezzel megszerezte a vezetést. Tíz perccel ezután Jonathan Dos Santos csapott le Oblak hibájára, a kapus középre ütötte a labdát, de éppen a hazai csatár elé, akinek nem volt nehéz dolga a hálóba lőni. Simeone helyzetét tovább nehezítette, hogy a 30. és a 41. percben is kényszerű cserét kellett végrehajtania sérülés miatt.

A fordulás után már nem tudott szépíteni a madridi gárda, ellenben Roberto Soriano a 93. percben megadta a kegyelemdöfést és kialakította a 3-0-s végeredményt. Az Atléti ezzel a vereségével már tizenkét pontos hátrányban van az éllovas Reallal szemben.

Címkék: