Nemzetközi foci

Távozna Nápolyból a Serie A második legrosszabb játékosa

Gabbiadini iránt Spanyolországból és Angliából is van érdeklődés.

Kapcsolódó cikkek

10 bajnoki és 401 perc van csak idén az egykoron óriási tehetségnek kikiáltott Manolo Gabbiadini lábában a Serie A-ban. A jelenleg 25 éves játékos 2012-ben 11 millió euróért igazolt a Juventushoz, de azonnal kölcsönadták, egy évvel később pedig 5,5 millió euróért meg is váltak tőle, vagyis egyetlen percet sem játszott a torinóiaknál.

A Sampnál másfél jó évet töltött, így ismét 13 millióra szökött a vételára, ezt már a Napoli fizette ki, ám két és fél szezon alatt csak 1700 játékpercnél, vagyis nagyjából 20 teljes meccsnyi időnél jár – ezt érthető módon kevesli.

Mindennek tetejébe a Tuttomercatoweb kimutatásai szerint azon a listán, melyen Sallai Roland a Serie A idei legrosszabb játékosa, Gabbiadini a második helyen áll…

Nem csoda, hogy váltásra készül és könnyen lehet, hogy nemcsak csapatot, de országot is cserél: a Valencia és az Everton is érdeklődik iránta.

– A Marseille érdeklődéséről nem hallottam, de szeretnénk, ha Manolo országot váltana. Nincs konkrét célunk, sem bajnokság, sem klub szintjén – fogalmazott a játékos ügynöke, Silvio Pagliari.

A hatszoros olasz válogatott játékos klubváltására már januárban sor kerülhet.

Olvasói sztorik