Coutinho a pozitív üzenetekből merít erőt

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Liverpool színeiben súlyos sérülést szenvedett Philippe Coutinho szombaton a Sunderland elleni bajnokin. A brazil játékos jobb bokája sérült, alapos vizsgálat hétfőn vár rá, a klubnál viszont attól tartanak, hogy keresztszalag szakadást szenvedett. A 24 éves támadó szellemű középpályás hivatalos Instagram oldalán köszönte meg a szurkolók támogatását. – Köszönöm a családomnak, a barátaimnak és a szurkolóknak a pozitív üzeneteket, ez nagyon sokat jelent számomra – Coutinho. I'd like to thank my family, fans and friends for all the positive messages, that's very important to me. / gostaria de agradecer a minha família, fãs e amigos por todas as mensagens positivas, isso é muito importante pra mim. Philippe Coutinho (@phil.coutinho) által közzétett fénykép, 2016. Nov 27., 12:32 PST

Korábban beszámoltunkarról, hogy a Liverpool színeiben súlyos sérülést szenvedett Philippe Coutinho szombaton a Sunderland elleni bajnokin.

A brazil játékos jobb bokája sérült, alapos vizsgálat hétfőn vár rá, a klubnál viszont attól tartanak, hogy keresztszalag szakadást szenvedett. A 24 éves támadó szellemű középpályás hivatalos Instagram oldalán köszönte meg a szurkolók támogatását.

– Köszönöm a családomnak, a barátaimnak és a szurkolóknak a pozitív üzeneteket, ez nagyon sokat jelent számomra – Coutinho.