Ez sokkolná a piacot! A Barcelona kiszemelte a Chelsea szélsőjét

A katalánok megfigyelőket is küldtek Londonba.

A spanyol Sport biztos forrásból úgy értesült, hogy a Barcelona januárban szerződtetni kívánja a Chelsea szélsőjét, Victor Mosest.

A 25 éves nigériai válogatott focistát 2012-ben a Wigantől igazolták londoniak, de az elmúlt években kölcsönben szerepelt Liverpoolban, a Stoke City-ben, valamint a West Ham Unitedben. Az igazi áttörést aztán Antonio Conte érkezése jelentette Moses számára, az olasz menedzser háromvédős felállásában ugyanis jobb oldali szárnyvédőként alapemberré vált és kiszoríthatatlan a Chelsea-ből.

A Barcelona minden bizonnyal szintén a jobb oldali védő pozícióját erősítené Moses leigazolásával, ugyanis Dani Alves nyári távozása óta Sergi Roberto és Aleix Vidal sem képes megbízható teljesítményre ezen a poszton, ellentétben a nigériai szélsővel, aki védekezésben és támadásban is remekel a Chelsea-ben.

A katalánok klub a hírek szerint már három alkalommal küldött megfigyelőket Londonba, hogy jobban szemügyre vegyék Moses-t, akinek szerződése 2019-ig érvényes Londonban, piaci értékét 7 millió euróra taksálják.