Miss Bumbum pikáns képekkel csábítja Messit és Piquét – FOTÓK

Az már nem újdonság, hogy a híres modell, Suzy Cortez, avagy Miss Bumbum nagy Messi és Piqué-fan, hiszen a brazil nő már többször is a két játékos mezében pózolva tett fel magáról szexi képeket a közösségi oldalaira. A modell ezúttal a Snapchaten osztott meg jobbnál jobb képeket formás fenekéről. Lionel Messi egyébként komoly kapcsolatban él, és korábban párja, Antonelle Roccuzzo kérésére már letiltotta Miss Bumbum közösségi odalait. Suzy Cortez (@suzycortezoficial) által közzétett fénykép, 2016. Nov 5., 10:12 PDT Köztudott, hogy Suzy Cortez másik nagy bálványa, Gerard Piqué Shakirával él együtt, de azért a modell korábban a középhátvéd számára is pikáns képekkel üzent.

Az már nem újdonság, hogy a híres modell, Suzy Cortez, avagy Miss Bumbum nagy Messi és Piqué-fan, hiszen a brazil nő már többször is a két játékos mezében pózolva tett fel magáról szexi képeket a közösségi oldalaira. A modell ezúttal a Snapchaten osztott meg jobbnál jobb képeket formás fenekéről. Lionel Messi egyébként komoly kapcsolatban él, és korábban párja, Antonelle Roccuzzo kérésére már letiltotta Miss Bumbum közösségi odalait.

Köztudott, hogy Suzy Cortez másik nagy bálványa, Gerard Piqué Shakirával él együtt, de azért a modell korábban a középhátvéd számára is pikáns képekkel üzent.