Mourinho: nem vagyok Einstein

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United 4-1-es győzelmet aratott az Európa Ligában a Fenerbahce ellen. A vörös ördögök menedzsere, José Mourinho elmondta, hogy felépült sérüléséből Henrih Mhitarjan, azonban meg kell dolgoznia azért, hogy lehetőséget kapjon. Az örmény szélső a csütörtöki találkozót csak a lelátóról szemlélte, s mindez az újságíróknak is szemet szúrt. – Az a helyzet, hogy Lingarddal, Matával és Martiallal álltunk fel. Nem vagyok Einstein, nem ismerek olyan taktikai rendszert, amelyben négy szélső egyszerre a pályán tudna lenni. Mhitarjannak még többet kell dolgoznia, jobb kondiba kell kerülnie, hogy magas szinten tudjon játszani. Szeretnék majd 15-20 perceket adni neki, mint tettem Depay esetében is" –mondta Mourinho, aki hét helyen változtatott kezdő tizenegyén a hétfői Liverpool elleni bajnokihoz képest. – Úgy éreztem ezzel a kezdővel esélyünk lehet a győzelemre. A Liverpool ellen intenzív meccset játszottunk, néhányan jobban őrzik meg a frissességüket, mint mások, ezért szükség volt változtatásokra. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel és az eredménnyel is. Nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, mivel elveszítettük az első meccset. Most viszont már a következő, Chelsea elleni meccs lobog a szemem előtt – zárta le gondolatait.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United 4-1-es győzelmet aratott az Európa Ligában a Fenerbahce ellen. A vörös ördögök menedzsere, José Mourinho elmondta, hogy felépült sérüléséből Henrih Mhitarjan, azonban meg kell dolgoznia azért, hogy lehetőséget kapjon. Az örmény szélső a csütörtöki találkozót csak a lelátóról szemlélte, s mindez az újságíróknak is szemet szúrt.
– Az a helyzet, hogy Lingarddal, Matával és Martiallal álltunk fel. Nem vagyok Einstein, nem ismerek olyan taktikai rendszert, amelyben négy szélső egyszerre a pályán tudna lenni. Mhitarjannak még többet kell dolgoznia, jobb kondiba kell kerülnie, hogy magas szinten tudjon játszani. Szeretnék majd 15-20 perceket adni neki, mint tettem Depay esetében is” –mondta Mourinho, aki hét helyen változtatott kezdő tizenegyén a hétfői Liverpool elleni bajnokihoz képest.

– Úgy éreztem ezzel a kezdővel esélyünk lehet a győzelemre. A Liverpool ellen intenzív meccset játszottunk, néhányan jobban őrzik meg a frissességüket, mint mások, ezért szükség volt változtatásokra. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel és az eredménnyel is. Nehéz helyzetbe sodortuk magunkat, mivel elveszítettük az első meccset. Most viszont már a következő, Chelsea elleni meccs lobog a szemem előtt – zárta le gondolatait.