Nemzetközi foci bajnokok ligája

Zidane: dühös vagyok, három pontot érdemeltünk volna

A Real Madrid vezetőedzője szerint nem reális a végeredmény.

Magas színvonalú és gólgazdag mérkőzésen végzett döntetlenre a Real Madrid a Borussia Dortmund otthonában a BL-csoportkör második fordulójának keddi játéknapján. A vendégek nem álltak messze a győzelem megszerzésétől, ám a 87. percben jött André Schürrle és 2-2-re egalizált. A királyi gárda vezetőedzője, Zinedine Zidane nem értékelte boldogan a döntetlent, szerinte a csapata többet érdemelt volna.

– Dühös vagyok. A csapat jól teljesített, de sajnos csak egy újabb döntetlen lett a vége, ami zsinórban már a harmadik. Úgy játszottunk, ahogyan azt előre megterveztük, védekezésben és támadásban is mindenki kiadott magából mindent. Persze nem rossz ez 2-2, de megvoltak a helyzeteink és 3 perccel a vége előtt még vezettünk is, nem ezt érdemeltük – idézte a realmadrid.com a csalódott Zidane szavait.

– James és Modric is jól teljesített a középpályán, mindenkinek jól ment, ám az utolsó percekben hibáztunk. Keylor Navas 4 hónapja nem játszott, egy nehéz ellenféllel szemben kellett visszatérnie, vele is elégedett voltam. Akármelyik posztra állítottam volna be, jól játszott volna, olyan elszánt volt – folytatta a francia szakember, aki megvédte Sergio Ramost az újságírók azon felvetésére, hogy közel került a kispad a spanyol védőnek.

– Jó teljesítményt nyújtott Ramos, csak úgy, mint Varane, aki nem tehetett az első gólról. Gyors csatárokkal kellett végig küzdenie Raphaelnek, megoldotta a feladatát.

Olvasói sztorik