Nemzetközi foci

A Manchester Unitedbe akar igazolni a Dortmund sztárja

Bár az elmúlt napokban a korábbi edzője, Jürgen Klopp által vezetett Liverpool csapatával is összeboronálták Henrikh Mkhitaryant, a játékos ügynöke, Mino Raiola határozottan kijelentette: kliense kizárólag a Manchester United csapatába hajlandó igazolni.

Az örmény középpályás számos európai csapat célkeresztjében van, köztük a Liverpool és a Manchester United is minden követ megmozgatna a Dortmund játékosáért.

José Mourinho első számú átigazolási célpontjaként jelölte meg a játékost, akiért a nemrégiben tett 19 millió fontos ajánlatot azonnal elutasították, mondván: a németek mindenképpen megtartanák a játékost.

A maffiamódszereiről elhíresült játékosügynök, Mino Raiola azonban határozott kijelentést tett játékosával kapcsolatban.

– A Manchester Unitedbe szeretne igazolni és továbbra is megpróbáljuk valamilyen módon megoldani a jelenlegi helyzetet. Továbbra is tárgyalásban állunk a Dortmunddal, akik tisztában vannak vele, hogy ‘Micki’ távozni szeretne.

A Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke elmondta, hogy négy hónappal ezelőtt kezdtek tárgyalásba az irányítóval és annak ellenére, hogy akkor még nyitott volt az egyeztetésekre, mostani állás szerint viszont mindenképpen távozni szeretne.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik