Beckham fia Neymar exével kavar

David Beckham legnagyobb fia, Brooklyn szerelmes képeket osztott meg Chloe Moretz fiatal színésznővel. Ezzel nem is lenne semmi probléma, a sztori attól igazán érdekes, hogy a hölgy nem is olyan régen még a Barcelona sztárjával, Neymarral kavart - írja a Mundo Deportivo. A szőke szépség márciusban még együtt posztolt videót a brazil klasszissal Snapchaten, bár azt egyik fél sem erősítette meg, hogy egy párt alkotnának. Úgy tűnik, hogy a románc rövidre sikeredett, ugyanis Moretz-kisasszony most már Beckham fiával látható közös meghitt és szerelmes képeken az Instagramon.

David Beckham legnagyobb fia, Brooklyn szerelmes képeket osztott meg Chloe Moretz fiatal színésznővel. Ezzel nem is lenne semmi probléma, a sztori attól igazán érdekes, hogy a hölgy nem is olyan régen még a Barcelona sztárjával, Neymarral kavart – írja a Mundo Deportivo.

A szőke szépség márciusban még együtt posztolt videót a brazil klasszissal Snapchaten, bár azt egyik fél sem erősítette meg, hogy egy párt alkotnának. Úgy tűnik, hogy a románc rövidre sikeredett, ugyanis Moretz-kisasszony most már Beckham fiával látható közös meghitt és szerelmes képeken az Instagramon.

Címkék: