Nemzetközi foci

Oscar kamubetegsége után távozhat Londonból

A Chelsea brazilja után Olaszországból és Franciországból is érdeklődnek.

Antonio Conte érkezésével új időszámítás kezdődik a Chelseanél, és ebből az okból kifolyólag sok hírt lehet hallani arról, kikkel számol az olasz edző a következő szezonban, és kikkel nem.

A Telegraph szerint Oscar jövője még bizonytalanabbá vált, mivel a szombati Manchester City elleni mérkőzés előtt beteget jelentett azután, hogy megtudta, Hiddink csak csereként számol vele.

A brazil a 33. fordulóban kezdő volt a Swansea elleni vereség alkalmával, ám a hétvégén az újra egészséges Williannek, és Loftus-Cheeknek szavazott bizalmat a holland edző a kezdőcsapatban.
Oscar már José Mourinho edzősködése alatt is kegyvesztetté vált, ám a portugál menesztése után a játékos bizonyítani akart Hiddinknek, de a jelenlegi helyzet szerint a nyáron minden ajánlatot hajlandó meghallgatni a csupán háromgólos támadó középpályás.

Az újonnan érkező vezetőedző, Antonio Conte korábban már kijelentette, hogy csak olyan játékosokkal akar együtt dolgozni, akik teljes elkötelezettséggel vetik bele magukat a munkába, Oscar azonban úgy érzi, nem bír ezeknek az elvárásoknak megfelelni, és nem szeretne hosszabb időt a kispadon eltölteni.

A hírek szerint a játékosért a Juventus és a PSG is érdeklődik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik